Гласине су тачне - "Преполовљени" Јокић гост на опроштајном мечу Милојевића

Никола Јокић појавио се као специјални гост на опроштајном мечу који је Мега Бемакс организовао за Дејана Милојевића. Поред Милојевића, Новака Ђоковића и бројних познатих званица, доста пажње привукла је Јокићева килажа.

Протеклих неколико дана занимљиве информације стизале су од кошаркаша и тренера Денвера о форми и килограмима Николе Јокића.

Мајк Мелоун говорио је да се Никола налази у најбољој форми у животу и назвао га "опаком, витком, српском борбеном машином".

Причу су потврдили бројни Јокићеви саиграчи, од којих издвајамо Џамала Марија, који је изјавио да Јокић има "трбушњаке и изглед за плажу".

Делимично су гласине потврђене, пошто се Никола, уз Новака Ђоковића и многе друге, појавио као специјални гост на ревијалној утакмици "Деки ћао", у којој се Мега Бемакс опрашта од дугогодишњег тренера Дејана Милојевића.

У част његовог опроштаја од Меге где је, освајањем трофеја Купа Радивоја Кораћа, пласмана у још три финала и продукције великог броја врхунских играча, оставио неизбрисив траг, биће организован ревијални меч који ће окупити део кошаркаша са којима је Милојевић сарађивао.

За екипу коју ће са клупе водити Дејан Милојевић, играће Ненад Миљеновић, Никола Ребић, Јован Новак, Огњен Јарамаз, Немања Дангубић, Ђорђе Симеуновић, Раде Загорац, Борис Савовић, Марко Луковић, Новица Величковић, Миленко Вељковић, Никола Јанковић, Стефан Фундић и Никола Милојевић.

Њима ће се супротставити садашњи састав Мега Бемакс на челу са новим тренером Владимиром Јовановићем. Састав ће бити појачан повременим репрезентативцем Србије Алексом Аврамовићем, који је за Мегу као гост наступао током 2012. године.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво