Тринкијери: Можда се већ спремамо за наредну сезону

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери изјавио је да екипа вредно ради, спрема се, али да је свестан како неће бити лако да се настави сезона.

Кошаркаши Партизана почели су са припремама за наставак сезоне у Еврокупу и АБА лиги, који се, бар за сада, не назире.

"Ситуација није лака, јер и Еврокуп и Евролига и АБА лига су међународне, а у свакој земљи је другачије. И то значи да неће бити лагано да се све скупи. Ми радимо, спремамо се и чекамо да нам неко каже како, шта, зашто и где. У Америци је ситуација још јако тешка, сви су 'закључани', тренирају код куће. Мене не занима да играм 'сутра', али желим да знам кад, да почнем са припремам. Можда вреди да се припремамо за следећу сезону. Ово неће проћи лако", рекао је Тринкијери за Партизан ТВ.

Италијански тренер, који се пре четири дана вратио у Србију, каже да је време у карантину провео са породицом, гледао утакмице, из седамдесетих, осамдесетих, серије.

"Ја сам проводио време у кући, са децом, није ми било тешко јер сам желео да будем опрезан. Ситуација иде набоље. Сваког дана је мање заражених, мање мртвих, болнице се празне. Искрено, не бих никоме да држим лекције, али преплашио сам се, јер се овде понашају људи као да ништа није било. А било је, тако да морамо сви да будемо опрезнији", поручио је Тринкијери

 

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво