Тринкијери остаје у Партизану

Тренер Партизана Андреа Тринкијери наставиће да води црно-беле до истека трогодишњег уговора а размишља и о продужетку сарадње. Тринкијери у уговору има опцију да после 20. јуна може напустити клуб из Хумске, али према речима председника Остоје Мијаиловића то се неће догодити.

Први човек Партизана Остоја Мијаиловић је нагласио да Тринкијери жели до краја да одради уговор у Хумској, па чак и да после тога остане део црно-беле породице и демантовао све наводе о његовом одласку који су се појавили у медијима.

„На жалост оних који потурају лажне вести Андреа има још годину дана уговора, а по ономе што је урадио у Партизану, он жели да остане код нас и након истека тог уговора." рекао је Мијаиловић истакавши да ће детаљније информације бири објављене на сајту клуба.

Тринкијери је први странац на клупи црно-белих са којима је освојио два Купа Радивоја Кораћа и Суперкуп АБА лиге, а 20. јуна му постаје активна клаузула из уговора по којој може потражити други клуб што је изазвало бројне шпекулације у медијима.

Андреа Тринкијери је тренутно с породицом у Милану, где чека да се смири ситуација са пандемијом коронавируса, и за тамошње медије је посебно похвално говорио о свом раду у Партизану. У сталном је контакту са клубом и навијаћима преко друштвених мрежа. 

Пре прекида сезоне Партизан је обезбедио предност домаћег терена у доигравању и у Еврокупу и у регионалном такмичењу.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво