Човић: Пандемија ће променити све, не само спорт

Председник КК Црвена звезда Небојша Човић изјавио је да ће пандемија корона вируса променити свет и локално и глобално, као и да је неминовно да дође до промена у свим сегментима живота, па самим тим и у спорту.

Први човек клуба са Малог Калемегдана Мебојша Човић био је један од саговорника специјализованог кошаркашког портала Јурохупс и анализирао је како ће актуелна ситуација утицати на наредну сезону, учешће клубова у одређеним такмичењима, као и на финансијски моменат самих клубова.

"Ситуација, не само у Србији већ и глобално, веома је тешка и комплексна. Сада је проритет очување живота. Када опасност од вируса прође јасно је да и локално и глобално мора доћи до промена у свим сегментима живота, а не само по питању спорта. Све ово ће ударити на економију, финансијске системе и несумњиво ће доћи до промена и у спорту", рекао је Човић.

Први човек клуба са Малог Калемегдана истакао је да је сада највећи проблем тај што је цео свет изненађен, да има много непознаница око пандемије и да не постоје одговори на многа питања.

"Када услови буду стекли и када будемо безбедни, разговараћемо о свим темама. До тада, примарни и једини циљ је да се очувају животи. Желим да искористим прилику да пожелим добро здравље играчима и представницима клубова у Европи и свету у овим тешким временима за све нас", закључио је Човић.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво