Тринкијери: Сад је тренутак да се буде паметан

Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао је да је веома забринут због свега што се дешава у његовој Италији, преноси ТВ Арена спорт.

"Јако је тешко, велика криза, паника, за сада су моји здрави, закључани у стан. То је то. Сада је тренутак у ком се мора бити паметан. Није свет био спреман за такву ситуацију, треба бити паметан, стрпљив, чекати да ово прође, проћи ће. Не за све, али за велики број људи хоће. Али онда крећемо изнова, све", рекао је Тринкијери за телевизију Арена спорт.

Он је додао да кошарка није у првом плану, али да је екипа ове сезоне дала све.

"Усваком такмичењу је Партизан био први. Суперкуп, АБА лига, Партизан би био први и ако једно коло не игра. За нас се не би то променило, у Еврокупу имамо најбољи рекордни ренкинг, борили смо се зубима и ноктима да имамо домаћи терен. Добили смо Куп Србије, мислим да не морам ништа да кажем, крај приче".

Открио је шта је рекао играчима на последњем тренингу.

"На последњем тренингу сам рекао да морамо искористити паузу на најпаметнији начин, да се чувамо, али тад је била још нека прича о кошарци, индивидуалног рада, теретана... Биће јако тешко вратити екипе неке у форму, ми смо крајем јануара ушли у пик форме, значи, после пет месеци рада. Али то је за све тако, или скоро све, у Русији и Турској нормално тренирају", истакао је Тринкијери.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво