Без Теодосића и против Грузије

Плејмејкер Виртуса из Болоње Милош Теодосић неће играти за репрезентацију Србије против Грузије у мечу квалификација за Европско првенство 2021. године, саопштио је Кошаркашки савез Србије.

Капитен српских кошаракаша био на списку селектора Игора Кокошкова и требало је да се прикључи екипи за меч против Грузије, који је на програму у недељу од 17 сати у Београду.

"Услед проблема насталог због великог износа који је било потребно бесповратно уплатити на име осигурања, Теодосић овог пута неће бити у саставу. Због висине уговора који Милош Теодосић има са клубом, као и због повреда које је имао у претходном периоду, осигуравајуће куће су одредиле износ од 200.000 евра који је било потребно уплатити бесповратно како би искусни плејмејкер био у прилици да заигра за национални тим", наводи се на сајту КСС.

Србија је савладала Финску у првом мечу квалификација за Европско првенство.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво