Без договора КСС и Виртуса, Теодосић се вратио у Болоњу

Капитен репрезентације Србије Милош Теодосић неће играти за Србију на почетку квалификација за Европско првенство. Италијански медији пишу да се плејмејкер Виртуса вратио у Болоњу, пошто није дошло до договора клуба са Кошаркашким савезом Србије.

Италијански портал bolognabasket.org пренео је информацију да се Теодосић већ вратио у Болоњу, пошто КСС није успео да обезбеди пуно осигурање за играча.

Клуб је тражио да српски Савез покрије комплетне трошкове осигурања за Теодосића, али до договора није дошло.

Нови селектор Игор Кокошков потврдио је приликом окупљања тима да Милоша неће бити у дуелу са Финском у четвртак (18.00 РТС1), али се сада чини да ће пропустити и дуел са грузијом за три дана.

Из Савеза још није потврђено да се Теодосић вратио у Болоњу.

Виртус има пред собом кључан меч у Еврокупу, такмичењу у које највише улажу. Чим се Фибин прозор заврши, екипа ће на гостовање Дарушафаки, а то је дуел који италијански представник мора да добије ако жели у четвртфинале.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво