Звезда се мучила, па декласирала Раднички у Купу Кораћа

Кошаркаши Црвене звезде савладали су екипу Радничког из Београда са 107:67 у оквиру четвртфинала Купа Радивоја Кораћа у Нишу. Наредни ривал црвено-белима биће Мега, која је била боља од Слободе.

Иако се то није могло наслутити на почетку меча, Црвена звезда је уписала рутинску победу над екипом Радничког из Београда.

Тим са Црвеног крста знатно енергичније ушао је у меч, што се одразило и на резултат. Црвена звезда била је у заостатку од 11 поена у првој четвртини.

Меч нису обележиле превише запажене и јаке одбране, па се очекивало да ће Звезда, уколико направи период од неколико минута добре игре у оба правца, моћи да сустигне разлику и пређе у вођство.

То се и десило крајем прве и почетком друге деонице, а како је време одмицало, Звезда је повећавала предност.

Тренер прошлогодишњег финалисте искористио је такав развој ситуације да одмори кључне играче и равномерно расподели минуте међу свих 12 играча. 

У последњој четвртини Звезда је стекла и највећих 40 поена разлике и без проблема привела меч крају.

Најефикаснији у победи били су Кевин Пантер са 23 и Владимир Штимац са 16 поена.

Код екипе Радничког истакли су се Жарко Ваљаревић са 16 и Слободан Дунђерски са 14 поена и 11 асистенција.

Звезда се победом пласирала у полуфинале Купа Кораћа, где ће се састати са екипом Мега Бемакса, која је савладала ужичку Слободу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво