Величковић: На полувремену смо рекли да се не враћамо поражени

Капитен Партизана Новица Величковић рекао је да су црно-бели против Виртуса веровали у победу и да нису желели да се поражени врате у Београд.

Црно-бели су после преокрета победили 84:82 Виртус у Болоњи у петом колу Топ 16 фазе, за прво место у групи Е и четвртфинале Еврокупа.

"Прво што бих имао да кажем јесте да је ово посебна група момака. На полувремену смо причали и рекли смо да за Београд не идемо са поразом, да прво полувреме није оно што смо ми и да то није кошарка коју ми играмо. Момци су одиграли ставрно мушки, веровали смо до краја", рекао је Величковић новинарима после меча.

Крилни кошаркаш похвалио је приступ и када је Виртус имао двоцифрену предност.

"Тимска победа, веровали смо цело друго полувреме и када су повели са 15 разлике, али момци су издржали. Добили смо на страни што није лако. Хвала нашим људима што нас бодре, а позвао би их да дођу у 'Арену', јер у недељу имамо важну утакмицу у АБА лиги".

Величковић је рекао и да о четвртфиналу Еврокупа још увек нико не размишља, јер је наступ регионалној лиги сада приоритет.

"Пре утакмице сам рекао - људи ми се боримо за прво место и то смо заслужили. Имамо још једну утакмицу код куће, о томе ћемо касније да размишљамо. Имамо АБА лигу која нам приоритет, Будућност је екипа која има исти број победа и пораза као и ми. Морамо да се одморимо и спремимо и да играмо кошарку из другог полувремена против Виртуса, то је рецепт", закључио је Величковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво