Гудурић сјајно користи минутажу, Мемфис изненадио Минесоту

Репрезентативац Србије Марко Гудурић наставља да одлично користи минутажу коју добија у екипи Мемфис гризлиса. Гудурић је учествовао у победи свог тима над Минесотом, резултатом 115:107.

Српски кошаркаш је на терену провео нешто више од 12 минута и за то време постигао осам поена (3-6 из игре, 1-2 за три, 1-1 слободна бацања), уз један скок и две асистенције.

Некадашњем играчу Црвене звезде и Фенербахчеа је то трећи најбољи кошгетерски учинак у НБА лиги (врло добар за тако малу минутажу), после две фатастичне партије прошлог месеца.

Најефикаснији у победничком тиму је био његов директан конкурент за место у екипи Дилон Брукс са 26 поена, а још шесторица играча су имала двоцифрени учинак.

У екипи Минесоте је бољи од осталих био Карл-Ентони Таунс са дабл-даблом (21 поен и 11 скокова), док је Ендру Вигинс убацио 18 поена уз 6 зхваћених лопти и 7 успешних додавања.

Мемфис је после ове победе 13. на табели Западне конференције са скором 6-13, а Тимбервулвси су седми са 10 победа и девет пораза.

У осталим утакмицама Лука Дончић је засенио и Леброна Џејмса, док су доминантну партију Лос Анђелес клиперса обележили Кавај Ленард и Пол Џорџ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво