Томић пред Будућност: Желимо победу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић, пред дерби меч другог кола АБА лиге против Будућности, рекао је да његов тим очекује важан сусрет.

Црвено-бели неће имати подршку са трибина у пуном капацитету, а због казне АБА из прошле сезоне и овај меч биће организован уз ограничено присуство публике на трибинама, јер ће улаз бити омогућен само гледаоцима са ВИП улазницама и за почасна места.

"Очекује нас још једна важна утакмица. Као што сам рекао Фенербахче смо оставили иза себе, окренути смо екипи Будућности и почели смо припреме за тај меч већ у петак. Играћемо у истом окружењу као и меч са Приморском и желимо да одиграмо на исти начин као и претходну утакмицу, тврдо и чврсто у одбрани, придржавајући се договора из свлачионице. Улазимо полако у ритам који ће бити уобичајен ове сезоне и који ће бити још бржи и тежи како време буде одмицало. Желимо победу и добар наставак у регионалној лиги", рекао је Томић за клупски сајт.

Он ће за овај меч имати на располагању све играче осим Огњена Кузмића.

Кошаркаш регионалног шампиона Огњен Добрић рекао је да циљ победа.

"Добро се познајемо са екипом Будућности која је претрпела одређене промене у свом саставу, али је група домаћих играча остала на окупу. Брзо смо се окренули том мечу и као што сам рекао још у свлачионици Арене после Фенербахчеа, врло нам је важно да добијемо ту утакмицу и да на прави начин уђемо у сезону у АБА лиги" рекао је Добрић.

Меч између кошаркаша Црвене звезде и Будућности игра се у недељу од 20 сати у дворани "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво