Кари жели да игра на Играма у Токију: То је план

Стеф Кари, један од најбољих кошаркаша данашњице, потврдио је да жели да наступа за селекцију Сједињених Америчких Држава на Олимпијским играма у Токију 2020. године. Плејмејкер Голден стејт вориорса већ неколико година није био део националног тима, али се нада да ће репрезентативни дрес поново обући следеће године.

Игре у Токију на програму су од 24. јула до 9. августа 2020. на којима ће Американци бранити злато.

"Сигурно, то је план. Да куцнем у дрво, не желим само повреде или неке ствари које ће да га поремете", рекао је Кари.

Он је додао да је већ имао успеха са репрезентацијом на другим такмичењима, али да жели да их понови на највећем спортском догађају на свету.

"Дефинитивно желим да идем. Никада нисам био део олимпијског тима. Учествовао сам на два Светска првенства на којима смо освајали златне медаље. Али Олимпијске игре су искуство које желим да осетим. Надам се да ћу успети следеће године."

Кари, као ни остали суперстарови из НБА лиге, није био део тима на управо завршеном Светском купу у Кини, на којем је ослабљена репрезентација САД завршила тек на седмој позицији.

"И даље смо најбољи. Ако будемо имали момке који су предвиђени да буду у тиму, у смилу представљања САД на олимпијској сцени. Мислим да ћу и ја бити међу њима", закључио је Кари.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво