Читај ми!

Штимац: Радио сам све за Србију и грб, бодрићу репрезентацију

Српски кошаркаш Владимир Штимац емотивно је доживео опроштај од репрезентације и поручио да ће увек бити ту да бодри изабранике Александра Ђорђевића на путу ка новим успесима. Центар Ефеса пред квалификације за Светско првенство у Кини 2019. године одлучио је да заврши репрезентативну каријеру и препусти место млађим кошаркашима.

"Хвала свима на лепим порукама, радио сам све за земљу, тај грб, дрес и химну. Заузврат сам само хтео да видим срећу и понос људи на нас и наша дела, дочек на балкону је нешто што бих пожело сваком спортисти. Јер, како кажу, ми Срби смо небески народ. Опростио се јесам, али не значи да нећу бити са њима да их подржим у сваком тренутку. Можда додам пешкир или понесем воду. Што да не, они то све заслужују, и више од тога... Србија изнад свега!", објавио је Штимац на свом Инстаграм профилу уз слику на којој је огрнут српском заставом.

Штимац је претходних година био пример играча који је увек спреман да игра за државни тим, са којим је освојио сребро на Олимпијским играма, Светском и Европском првенству, два злата на Универзијади и два европска злата у млађим категоријама.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво