Чикаго бољи од Даласа

Кошаркаши Чикага савладали су Далас са 98:91 у НБА лиги. Бен Гордон био је играч утакмице, постигао је 35 поена и обрадовао 21.000 навјача у "Јунајтед центру" у Чикагу.

Репрезентативац Велике Британије и кошаркаш Чикаго Булса Луол Денг такође се истакао са 20 поена и 9 скокова.

У екипи Даласа солидни су били Џош Хауард (21 поен, 11 ск), Ерик Дампјер (16 поена, 18 ск) и Дирк Новицки (12, поена, 6 ск).

Тријумфу Кливленда над Денвером допринели су пре свега Мо Вилијамс (24 поена) и Леброн Џејмс (22 поена, 8 ск). Епизодну улогу имао је Александар Павловић. За 12 минута игре имао је једну асистенцију. 


Резултати НБА утакмица у ноћи између четвртка и петка:
Голден Стејт - Детроит 102:107
Кливленд - Денвер 110:99
Чикаго - Далас 98:91

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво