Радоњић: Очекује нас мотивисан ривал

Кошаркаши Црвене звезде одиграће у недељу од 21 час утакмицу 25. кола АБА лиге против екипе ФМП-а. Тренер Звезде Дејан Радоњић изјавио је да његову екипу чека млада и мотивисана екипа.

"Очекује нас још један меч након великих евролигашких напора против екипе која је обезбедила добар резултат у АБА лиги. Екипа ФМП је млада, и сасвим је природно да нас очекује још један меч против мотивисаног ривала. Видећемо у ком саставу ћемо одиграти тај меч,а коначну одлуку донећемо на сам дан утакмице", истакао је тренер црвено-белих Дејан Радоњић.

Своја очекивања пред меч изнео је и Огњен Кузмић.

"Поново идентична ситуација у којој ћемо одиграти меч у АБА лиги против једне младе и врло добре екипе, а након тешке утакмице у Евролиги. ФМП је добрим играма заслужено осигурао опстанак у регионалном такмичењу што значи да ће одиграти утакмицу без притиска. Ми са друге стране имамо доста кадровских проблема, али ћемо се трудити да одиграмо максимално сконцентрисно како би уписали бодове'', рекао је Звездин центар.

Утакмица се игра у недељу од 21 час у дворани у Железнику.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво