Читај ми!

Синиша Матић више није тренер Карпош сокола

Српски тренер Синиша Матић више није тренер Кошаркашког клуба Карпош соколи, саопштио је скопски клуб.Како се наводи, он је оставку поднео после пораза Карпош сокола од љубљанске Унион Олимпије у Јадранској лиги (АБА), пре два дана.

Главни разлог за такву његову одлуку јесте лош старт сезоне скопског клуба, који је претрпео девет пораза у низу, од којих седам у АБА лиги, а два у Балканској лиги (БИБЛ).

"Соколи и Матић су већи део тих утакмица изгубили у финишу, на једну лопту и без мрве среће", наводи се на сајту кошаркашког клуба из скопске општине Карпош и истиче да ће "без обзира на одлазак из тима, име тог Србина остати запамчено и записано у клупској историји, као тренера који је остварио највеће успехе - финале Купа Македоније и полуфинале плеј-офа" (македонског првенства).

Управа Карпош сокола је саопштила и да име наследника Синише Матића на клупи скопског тима тек треба да се одреди.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво