Читај ми!

Милојевић: Агресивном одбраном на Задране

Тренер кошаркаша Мега Лекса Дејан Милојевић рекао је да би његова екипа победом у предстојећој утакмици против Задра направила велики корак ка пласману у плеј-оф Јадранске лиге. Меч је на програму у петак од 17.00 часова.

"Задар је доласком (Анте) Делаша додатно подигао квалитет екипе и уз Крку тренутно представља најозбиљнијег конкурента за плеј-оф. Победом у овом мечу направили бисмо кључни корак у односу на њих на путу ка циљу. Потребно је да их агресивном одбраном натерамо да играју нашу игру и тако дођемо до победе", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Кошаркаши Мега Лекса ће сутра од 17 часова на свом терену у Сремској Митровици играти против Задра, утакмицу 18. кола Јадранске лиге. После 17 кола Мега има 11 победа и шест пораза и заузима четврто место на табели, а Задар је девети скором од седам победа и 10 пораза.
Утакмицу са Задром због повреде ће пропустити Никола Јанковић.

Мега је у прошлом колу победила МЗТ са 77:76, "тројком" Данила Николића две секунде пре краја утакмице.

"Тешка утакмица је иза нас. Тријумфовали смо кошем у последњим секундама и то је диван осећај, а уједно и награда за наш однос према игри током целе сезоне", рекао је тренер Меге.
Кошаркаш Мега Лекса Радован Ђоковић рекао је да нешто лошија форма Задра неће заварати његову екипу.

"Очекује нас тешка утакмица. Долази нам Задар који је у нешто лошијој серији резултата и покушаће да победи како би прекинуо негативан низ. Њихова лошија форма нас неће заварати, реч је о доброј екипи са добрим појединцима и тренером. Трудићемо се да агресивном игром у одбрани успоставимо ритам који нама одговара. Показали смо да имамо велику жељу, таленат и квалитет, желимо да започнемо годину победом која би нас приближила пласману у плеј-оф", рекао је Ђоковић.

Мега и Задар су у Јадранској лиги до сада играли пет пута, а српски тим победио је у четири дуела. У првом делу сезоне Мега је у Задру победила са 76:81.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво