Пешић: Радујем се првом мечу пред нашом публиком

Тренер кошаркаша Црвене звезде Светислав Пешић изјавио је да се радује мечу против љубљанске Олимпије у Београду, јер ће то бити прва утакмица новог тима црвено-белих пред њиховим присталицама.

Пешић је напоменуо да утакмице пред домаћом публиком могу бити оптерећење за младе играче са којима ради, али је додао да су то ситуације у којима спортисти дају све од себе и мечеви у којима се показује посебан квалитет.

"Волео бих да наши навијачи препознају велику жељу свих у клубу и да заједно створимо позитивну енергију која ће бити основ добрих резултата у наредном периоду. За такав успех у овом тренутку је најпотребније стрпљење", поручио је Пешић на конференцији за новинаре у седишту клуба.
Он је оценио да је Олимпија клуб за поштовање у сваком погледу и противник који даје посебан мотив његовим пуленима "због богате традиције, дугогодишњег играња Евролиге и одлично селектираног тима за ову сезону".
Према Пешићевим речима, најјаче оружје словеначког првака су искусни играчи, македонски репрезентативац Владо Илијевски и Марко Милић, али, како је додао, не треба занемарити ни остале првотимце екипе из Љубљане.

"Нас уочи овог сусрета може да радује велико ангажовање играча како на тренинзима, тако и у прва два меча у новој сезони. Борбеношћу и мотивацијом успели смо да надокнадимо недостатке као што су неуиграност и непостојање добре одбране у континуитету", закључио је Пешић.
Црвена звезда ће у мечу са "змајчекима", који почиње у суботу у 16,00 часоова у хали "Пионир", наступити у комплетном саставу, ако се изузме дуже одсутни капитен Тадија Драгићевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво