Читај ми!

Готово, Немања Бјелица иде у НБА!

Српски кошаркашки репрезентативац Немања Бјелица потписаће трогодишњи уговор са Минесотом, вредан 11,7 милиона долара, пренели су амерички електронски медији.

"Узбуђен сам што могу да објавим да намеравам да потпишем са Минесотом и испуним свој сан играња у НБА. Хвала Флипу Сондерсу и остатку организације на поверењу које сте ми указали. Једва чекам да се прикључим тиму и помогнем му да постане кандидат за титулу. Хвала и мом бившем клубу Фенербахчеу, његовим играчима и тренеру Жељку Обрадовићу за две дивне године у Истанбулу и свему што смо заједно постигли", рекао је Бјелица за Јаху спортс.

Фенербахче ће на име обештећења за званичног МВП-ја лиге добити 625.000 долара, што је максимум који дозвољава НБА.

Бјелица има 27 година, а у Фенербахчеу је у просеку постизао 12 поена и осам скокова по утакмици, уз шут из игре од скоро 50 одсто. Њега је Минесота изабрала као 35. на драфту 2010. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво