Читај ми!

Пижон није селектор

Владимир Петровић није више селектор фудбалске репрезентације Србије, пошто је после разговара са челницима ФСС-а на челу са председником Томиславом Караџићем постигнут договор о споразумном раскиду уговора.

Састанак је протекао у изузетно пријатељској атмосфери, пуној пословног разумевања, а обе стране сложиле су се да због неиспуњених постављених такмичарских циљева даља сарадња није могућа.

Србија је такмичење у Групи Ц квалификација за првенство Европе 2012. године завршила на трећем месту и није се пласирала у бараж.

Владимир Петровић имао је уговор до краја године, а данашњим епилогом састанка завршетак сарадње је озваничен.

По завршетку разговора, један од најбољих фудбалера наше земље у историји и досадашњи селектор Србије изјавио је да му је била част да у протеклом периоду предводи националну селекцију.

"Имао сам част и задовољство да у претходном периоду сарађујем на најбољи могући начин са челницима Фудбалског савеза Србије и да са клупе предводим најјачи национални тим", рекао је Петровић.

Он је нагласио да је "на несрећу свих нас, резултат изостао".

"Нисмо се пласирали на наредни континентални шампионат. Као одговорни људи, свесни свих задатака у послу којим се бавимо, размотрили смо новонасталу ситуацију и договорили се да је споразумни раскид уговора најбоље решење", рекао је Петровић и пожелео свима у Савезу и у репрезентацији срећу и успех у наредном периоду.

Број коментара 117

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво