Стевановић селектор Гане

Фудбалска федерација Гане потврдила је данас да је за новог селектора националне репрезентације именован српски стручњак Горан Стевановић. Бивши тренер Партизана званично ће бити представљен на конференцији за новинаре у среду.

Стевановић ће селекторску дужност преузети од земљака Милована Рајевца, којем је истекао двогодишњи уговор са ГФА.

"Преговори са Стевановићем успешно су завршени и он је именован за селектора државног тима Гане", саопштила је ГФА.

Стевановић је трећи српски стручњак на кормилу националне репрезентације те западноафричке државе. Пре њега, селекторску дужност обављали су Ратомир Дујковић и Рајевац, под чијим је вођством Гана изборила пласман у четвртфинале прошлогодишњег Првенства света у Јужној Африци.

На клупи репрезентације Гане Стевановић ће дебитовати 25. марта против селекције Конга, у утакмици И групе квалификација за Куп афричких нација 2012.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво