Читај ми!

Стефан Бајчетић продужио уговор са Ливерпулом

Стефан Бајчетић, потенцијални везиста српског порекла потписао је нови уговор са Ливерпулом који ће на снази бити четири и по године.

Стефан Бајчетић који је обновио уговор са "црвенима" до доласка у клуб играо је на позицији штопера, али су скаути и тренери Ливерпула младог фудбалера пребацили у везни ред у ком сада игра.

Прошао је селекције до 18 и 21 године на Мерсисајду, пре него што се пробио у први тим на припремама пред текућу сезону. Дебитовао је непосредно пред 18 рођендан у мечу Премијер лиге против Борнмута.

Први старт је уписао у Лига купу против Дербија, а недавно је дебитовао и у стартној постави у Премијер лиги против Челсија. Дебитантски и за сада једини погодак је постигао против Астон Виле.

До сада је скупио 10 утакмица у црвеном дресу, од чега три у Лиги шампиона.

"Тако сам, тако срећан, узбуђен, што ћу играти за овај клуб и надам се да ћемо много времена бити заједно. Моја породица и ја смо веома поносни на овај уговор", рекао је Стефан Бајчетић.

Млади фудбалер још није одлучио да ли ће играти за Србију или Шпанију, чије држављанство поседује. Његов отац Срђан је, недавно рекао да је Стефан још млад и не размишља толико далеко, те да има времена да својом игром заслужи место у неком селекцијама.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво