Читај ми!

Уефа покренула истрагу против Јувентуса

Европска фудбалска унија (УЕФА) покренула је истрагу против Јувентуса због потенцијалног кршења финансијског фер-плеја и кршења правила о лиценцирању играча, објавила је УЕФА-а на свом сајту.

"У истрази ћемо се фокусирати на могуће кршење финансијских правила после недавно обављених навода као резултат истраге јавног тужиоца у Торину. Још 23. августа Финансијско контролно тело УЕФА (ЦФЦБ) је закључило споразум са Јувентусом и то на бази финансијских информација које је клуб раније послао, а које су тичу 2018, 2019, 2020, 2021. и 2022. године."

"У случају да ситуација по закључењу истраге буде значајно другачија од оне када је споразум постигнут, или ако су се појавиле нове чињенице, остављамо право да раскинемо споразум или предузмемо правну меру која је у складу да процедуралним правилима. Сарађиваћемо са властима у Италији и нећемо се оглашавати док истрага не буде закључена", саопштила је Европска фудбалска унија.

Италијански новинска агенција АНСА јуче је објавила да је јавно тужилаштво у Торину покренуло тужбу против доскорашњег председника Јувентуса Андреа Ањелија и чланова Управног одбора клуба због финансијских малверзација.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво