Читај ми!

Милојевић за РТС: Одиграли смо храбро, у Монако идемо по наплату дуга

Фудбалери Црвене звезде победили су екипу Трабзонспора у оквиру петог кола Групе Х, резултатом 2:1. Тренер Звезде, Милош Милојевић се након утакмице осврнуо на дешавања на терену и констатовао да им је наредни противник у последњем колу, екипа Монака - дужник.

Тренер Црвене звезде Милош Милојевић у изјави за РТС је након победе његовог тима над турским Трабзоном рекао да је противник био технички и тактички добро припремљен, али да су играчи Звезде боље одиграли утакмицу.

"Тешка утакмица, али смо играли храбро, нисмо устукнули ниједног тренутка. Противник је техникчи и тактички јако добар. Момци су урадили јако добар посао, не могу ниједну замерку да дам. Све што смо радили и припремали, све је одрађено. Мислим да смо могли пре њиховог гола да уведемо мирнију игру како бисмо приказали још лепшу и атрактивнију игру, међутим слатка је и оваква победа у Европи", рекао је Милојевић.

Звезда у последњем колу групне фазе Лиге Европе гостује код Монака.

"Екипа Монака нам је дужник, нису заслужили да нас добију овде. Морамо да изађемо храбро, недостајеће нам атмосфера са нашег стадиона. Верујем у ове момке да кад је најпотребније одиграју онако како треба", закључио је Милојевић.

субота, 20. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво