Читај ми!

Партизан гост Келна у Лиги конференције (21.00, РТС1)

Фудбалери Партизана вечерас од 21.00 сат, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, играју у Немачкој против Келна утакмицу трећег кола групе Д Лиге конференције.

Келн је првопласирана екипа у групи Д Лиге конференције, пошто су Немци у првом колу одиграли нерешено 1:1 против Нице, у утакмици која је каснила због нереда на трибинама, а потом победили Словацко у Немачкој резултатом 4:2.

У домаћем првенству, Келн тренутно заузима седмо место на табели, са 13 освојених бодова у осам утакмица, а Партизан дочекује након велике победе над Борусијом из Дортмунда.

Партизан је други у групи Д Лиге конференције и има два освојена бода, исто колико и Ница, са којом су црно-бели у претходном колу одиграли нерешено (1:1) у Београду.

У првом колу трећег по квалитету европског такмичења, тим из Хумске је освојио бод против Словацког (3:3), иако је на полувремену било 2:0 за екипу из чешке.

Црно-бели су отпутовали у Келн након убедљиве победе (4:1) над Војводином у дербију 13. кола Суперлиге.

Тренер фудбалера Партизана Гордан Петрић рекао је на конференцији за медије у среду да се нада повољном резултату у Немачкој.

Утакмица Келн – Партизан, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, почиње у 21 час, а њен ток можете пратити на нашем Порталу.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво