Читај ми!

Роналдо тражио помоћ психолога због животних проблема

Фудбалер Манчестер јунајтеда и португалски репрезентативац Кристијано Роналдо тражио је помоћ славног психолога Канађанина Џордана Петерсона, преносе шпански медији.

Роналдо је пре две недеље на друштвеним мрежама објавио слику са Петерсоном, а његових неколико последњих слабијих игара и необичних реакција на терену биле су повод да шпански спортски лист "Марка" направи разговор са славним психологом.

"Имао је проблеме у животу пре неколико месеци. Пријатељ му је послао неколико мојих снимака. Рекао је да их је гледао, а затим је прочитао моју књигу. Роналдо сматра да му је књига помогла, а онда је хтео да разговара са мном. Разговарали смо око два сата. Показао ми је опрему са којом остаје у топ форми, разговарали смо о његовим фирмама... Углавном о томе шта жели у будућности и препрекама са којима се суочава", изјавио је Петерсон у емисији Пирса Моргана.

Роналдо (37) је ове сезоне одиграо осам утакмица за Манчестер јунајтед у свим такмичењима, а постигао је само један гол.

Он је пропустио већи део предсезонских припрема "црвених ђавола", јер је наводно желео да пређе у клуб, који игра Лигу шампиона ове сезоне.

Португалац има уговор са клубом са "Олд трафорда" до краја сезоне.

Роналдо се нашао на мети критика медија и навијача у домовини, пошто селекција Португалије није успела да се пласира на Завршни турнир Лиге нација.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво