Стефан Митровић и Павловић за РТС: Поносни смо на постигнути успех

Сјајан меч одиграла је одбрана Србије, последњи бедем пред голом држали су Страхиња Павловић и Стефан Митровић. Обојица су нагласила да су поносни како је екипа одиграла овај меч.

Страхиња и Стефан помогли су гомлану Вањи Миликовић-Савићу да сачува мрежу у победи Србије над Норвешком од 2:0. управо сачувану мрежу наше екипе су истакли као највећи успех.

Није лако играти на гостујућем терену против једног од најбољих нападача на свету у мечу у којем је неопходно да победите.

"Поносан сам на то како смо одиграли сви заједно као екипа. Ми позади смо држали концентрацију целу утакмицу. Било је много полемике о нашој одбрани, током целих квалификација и током ове Лиге нација. Вечерас смо показали кад смо заједно, кад играмо један за другог да можемо да сачувамо било кога. Веома сам поносан на победу, на тимску игру и наравно на сачувану мрежу на овој утакмици", рекао је Стефан Митровић.

"Презадовољан сам како смо одиграли. Најбитније је то што смо сачували мрежу. Знамо колико је опасан Халанд, али овде нема те играче који ће му давати доста лопти. Тако да није имао пуно шанси данас. Узели смо три бода, први мо, идемо даље", додао је Страхиња Павловић.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво