Митровић за РТС: Израсли смо у озбиљну екипу са којом нико не жели да игра

Александар Митровић био је задовољан после победе у Ослу и рекао је за РТС да су "орлови" постали озбиљна екипа са којом нико не би желе да игра. Радује се дуелима санајбољим светским слекцијама у наредном циклусу и нада се да ће екипа увек играти своју игру, без обзира на противника.

Србија је у Ослу забележила још једну победу у ситуацији "бити ил' не бити", а екипа је приказала велику борбу, пожртвовање и јединство.

 

"Циљ је пре сваке утакмице да дамо све од себе. Да на крају утакмице пружимо један другом руку, погледамо се у очи и знамо да смо дали све од себе. Када се томе дода појединачни квалитет који поседујемо у екипи, мислим да изгледамо као једна озбиљна екипа са којом нико не би желео да игра. Надам се да ће тако бити у будућности", рекао је после меча за РТС Александар Митровић.

Рекордер по броју голова у националном тиму постигао је против Норвешке 50. погодак у дресу Србије и сматра да је остварен велики успех. 

"Без обзира ко је са друге стране, ми играмо нашу игру. Такмичимо се, надмећемо се... Данас смо успели да остваримо велики успех, дошли смо до другог шешира. Идемо у лигу изнад, играћемо са најбољим репрезентацијама света, што је и био циљ. Да видмо где смо", рекао је Митрогол.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво