Влаховић за РТС: Дишемо као један, дошли смо са циљем да победимо

Душан Влаховић био је задовољан после победе над Норвежанима. Он је нагласио да је створена једна квалитетна група играча и да сви међусобно допуњују и помажу.

Влаховић је био стрелац првог гола у победи Србије против Норвешке од 2:0. Рекао је да је екипа дошла по победу и да није имала никакву сумњу.

Душане честитке на овој игри. Некако се види да ви не желите да само дате гол. Ви желите да помогнете екипи, чак сте трчали пред онај други гол да помогнете у одбрани. Да ли је та глад за победом иста код сваког играча и прокоментаришите тај дух екипе.

"Мислим да се види, ко год је гледао утакмице или са трибина или преко телевизора да стварно дишемо као један. Да имамо то заједништво, да смо створили једну квалитетну групу, да се сви помажемо и допуњујемо. Сигурно имамо глад за победама и успесима. Мислим да се то види и да није случајно што остварујемо овакве резултате."

Да ли сте осећали било какав притисак пред меч с обзиром да је било неопходно победити на гостујућем терену. Норвежани су кренули добро, ми смо расли како је напредовала утакмица и на крају смо прерасли ривала.

"Ми нисмо имали никакву сумњу. Ми смо овде дошли да победимо, зато што нам је победа само и играла и мислим да је резултат само круна свега. Пре свега одиграли смо једну одличну утакмицу. Честитао бих играчима Норвешке на фер и коректној утакмици", закључио је Душан Влаховић.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво