Читај ми!

Италијани надиграли Мађаре за плеј-оф, Немачка послала Енглезе у нижи ранг Лиге нација

У утакмицама последњег кола треће групе лиге А у Лиги нација фудбалери Италије су надиграли селекцију Мађарске са 2:0 на гостовању и обезбедили пласман у плеј-оф такмичења, а репрезентација Немачке је такође на гостовађу одиграла са Енглезима нерешено 3:3 и послала их у нижи ранг такмичења.

Последње коло у групи 3 је било одлучујуће и ривали су у директним сусретима одлучивали о ситуацији на табели, наставку или о опстанку у врху такмичења.

У борбу за прво место на табели репрезентација Мађарске је добро почела меч на свом терену против селекције Италије која је у меч ушла врло отворено и агресивно па је успела да дође до вођства у 27. минуту поготком Ђакомо Рапсадорија.

У врло равноправном дуелу Италијани су до пресудне предности дошли на почетку другог полувремена поготком Федерица Димарка у 52. минуту и практично обезбедили прву позицију у групи која их води у плеј-оф.

У борби за опстанак у групи одвијала се много драматичнија борба између селекција Немачке и Енглеске која је разрешена тек у другом полувремену.

Немци су на гостовање последњепласирамом у групи тиму Енглеске дошли као фаворити и то су, после равноправног дуела у првом полувренену, потврдили головима Гурдогана и Вернера у 52. и 67. минуту игре.

Али домаћини се нису предавали, па од 72. до 75. минута долазе до изједначења.

Отворени дуел се наставља и Италијани у 83, минуту опет долазе до вођства од 3:2 да би само четири минута касније домађини изједначили на 3:3, па се ушло у крајње неизвесну завршницу меча.

Ипак, иако се играло и пет минута судидке надокнаде, до краја меча више није било промене резултата и домаћини меча Енглези ће се морати помирити са чињеницим да иду у нижи ранг такмичења кап последњи тим у групи.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво