Читај ми!

Немачки фудбалери добиће по 400.000 евра ако освоје СП

Немачки репрезентативци добиће по 400.000 евра у случају да освоје Светско првенству у Катару, саопштио је Фудбалски савез Немачке (ДФБ).

"ДФБ је са репрезентативцима Немачке договорио бонусе за предстојеће СП у Катару. Разговор је вођен после међународне утакмице против Мађарске у Лајпцигу. Репрезентативце су представљали Мануел Нојер, Томас Милер, Џошуа Кимих и Илкај Гундоган", наводи се у саопштењу ДФБ-а.

Председник ДФБ-а Берн Нојендорф изјавио је да је задовољан договором.

"Одржали смо интензивну дискусију у доброј и конструктивној атмосфери. На крају смо пронашли прихватљиво решење за све", рекао је Нојендорф.

На званичном сајту ДФБ-а се наводи да ће сваки фудбалер добити по 50.000 евра ако Немачка освоји прво место у групи на Мундијалу. Сваки немачки фудбалер ће добити по 100.000 евра за пласман у четвртфинале, а по 150.000 евра за пласман у полуфинале. Освајање трећег места сваком немачком репрезентативцу донеће по 200.000 евра, а пласман у финале по 250.000 евра.

СП ће бити одржано од 20. новембра до 18. децембра у Катару. Немачка ће играти у групи Е са Костариком, Шпанијом и Јапаном.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво