Читај ми!

Барселона жели да врати Месија на крају сезоне, али не нужно као играча

Славни шпански фудбалски клуб Барселона покушаће да на крају сезоне у каталонском клубу врати аргентинског репрезентативца Лионела Месија, који је сада члан Пари Сен Жермена.

Меси има уговор са шампионом Француске до јуна наредне године. Има понуду Пари Сен Жермена да продужи уговор, али се још није изјаснио.

Шпански медији истичу да челници Барселоне анализирају да ли је повратак Месија финансијски изводљив због ограничења плата и финансијског "фер-плеја".

Тренер Барселоне Ћави Ернандез није имао ништа против да се Меси врати у тим са "Ноу Кампа", али је питање да ли би се Аргентинац уклопио у нову тактику каталонског клуба.

Мундо Депортиво наводи да руководство Барселоне разматра различите могућности сарадње са аргентинским фудбалером, а планира да за Месија организује и свечану церемонију на "Ноу кампу".

Барселона је спремна да Месију понуди и место клупског амбасадора.

Шпански медији подсећају да је Аргентинац поручио да ће се о свим понудама изјаснити по завршетку Светског првенства у Катару.

Меси (35) је у Барселону стигао 2000. године, а за први тим каталонског клуба одиграо је 778 утакмица и постигао 672 гола. Са Барселоном је освојио 34 трофеја.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво