Читај ми!

Пикси за РТС: Били смо доминантни, нећемо мењати наш стил игре

Селектор Србије Драган Стојковић рекао је да су "орлови" били доминантни против Шведске и да је приказана игра донела резултат. Пикси каже да његов тим неће мењати стил игре ни на утакмици у Норвешкој.

Србија је убедљиво савладала Шведску 4:1, а селектор Стојковић сматра да је његов тим био доминантан на терену.

"Поносан сам на играче и на стил фудбала који желимо да покажемо. Били смо бољи од Шведске, не само гледано по головима, већ и по игри. На терену смо деловали доминантно, потпуно смо контролисали ситуацију на терену и та игра коју желимо да прикажемо донела је резултат. Прелепо вече за нас, мислим да ће и клинци који су били на стадиону отићи кући срећни", рекао је селектор "орлова".

Стојковић је задовољан што је Србија приказала добру игру пред клинцима који су били једини навијачи на стадиону "Рајко Митић".

"Данас смо рекли на састанку да имамо невероватну одговорност и знам колико је играчима стало да оставимо добар утисак. Управо је то била једна од тема састанка - да не забораве да су на трибинама највернији навијачи и да заслужују да виде једну лепу фудбалску представу. Драго ми је да је на крају испало онако како смо желели, како смо планирали и клинци могу лепо да спавају вечерас", рекао је Стојковић.

Следи утакмица против Норвешке у уторак, а селектор каже да неће мењати стил игре.

"Свака утакмица је различита, сваки противник је различит. Али, ми нећемо мењати наш стил игре, покушаћемо да кроз нашу игру дођемо до резултата. Ако Норвешка буде боља, честитаћемо им на томе. Али, неће им бити лако у сваком случају", закључио је Пикси

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво