Читај ми!

Милојевић: Трабзону морамо одузети посед и искористити своју брзину

Очекујем да одиграмо још боље него против Монака, верујем да можемо и морамо боље, долазимо са замахом који смо добили победом у Пазару и дошли смо да остваримо позитиван резултат, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић уочи утакмице другог кола групне фазе Лиге Европе против шампиона Турске Трабзона.

"Трабзон је тим са изузетно квалитетним појединцима, али не мислим да је потребно да размишљамо о сваком појединачно, него да фокус буде на игри тима. Битно је да им одузмемо посед и искористимо нашу брзину", изјавио је Милојевић на конференцији за медије у Трабзону.

Здравствено стање у екипи је јако добро, Мирко Иванић је исто добро, само питање за колико на овом нивоу, додао је Милојевић.

"Видећемо, полувреме, 20 минута, цела утакмица. Како се буде осећао донећемо одлуку", додао је он.

Звездин првотимац Немања Милуновић, који има искуство играња у Турској, рекао је да се тим Трабзона доста променио у односу на прошлу сезону и посебно апострофирао атмосферу.

"Знамо шта нас очекује, добро смо се припремили, знамо шта нас чека, у атмосфери ћемо уживати и верујем у позитиван резултат", истакао је Милуновић и додао да не би био задовољан ремијем, као што је то урадио прошле сезоне у дресу Алање (1:1), већ да жели победу.

Утакмица другог кола Х групе Лиге Европе између Трабзона и Црвене звезде на програму је у четвртак од 18.45 сати.

У другом мечу групе састају се Монако - Ференцварош.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво