Читај ми!

Партизан против Хамруна напада Лигу конференција

Фудбалери Партизана играју против Хамруна са Малте први меч плеј-офа квалификација за Лигу конференција. Сусрет на стадиону у Хумској почиње у 21.00. Пренос је на нашем Првом програму, стрим на РТС Планети (за посетиоце из Србије). Ток меча пратите на нашем порталу.

Црно-бели су након очајног старта сезоне променили тренера. Илију Столицу замено је Гордан Петрић, који је дебитовао минималном победом над Младости ГАТ (1:0) у Суперлиги Србије. Предстоји му европски деби против екипе са Малте. Двомеч у коме ће Партизан покушати да избори пласман у Лигу конференција.

Црно-бели су у претходном двомечу елиминисани из квалификација за Лигу Европе, бољи од њих био је Аек из Ларнаке. На Кипру је било 2:1 за домаћина, док је на стадиону Партизана резултат био 2:2.

Тренер Петрић напомиње да је наредни ривал изузетно незгодан. С друге стране сматра да би пласман у Лигу конференција био додатни подстицај за његову екипу и инјекција самопоуздања пред наставак борбе на три фронта.

"Професионалци су наши играчи и воде рачуна о томе против кога играју. То су све странци, екипа која је играла шест утакмица у Европи. Прошли су можда мало срећно Левски, али су незгодна екипа. Морамо да урадимо три, четири домаћа задатка да бисмо били на нивоу. Добар кувар не одаје своје тајне. Не бих хтео да потенцирам шта је то", рекао је Петрић на конференцији за медије у Хумској.

"Ми у недељу не играмо, имамо утакмицу (данас), па у следећи четвртак. Ако се пласирамо и пружимо бољи утисак, момци ће изаћи из кризе. Имао сам у каријери два пута овакву ситуацију, само у једноставним стварима могу да изађу из кризе", рекао је Петрић.

Бивши фудбалер и функционер клуба из Хумске позвао је све навијаче да подрже екипу и да, ако је потребно, критикују само њега.

Дуел између Партизана и Хамруна почиње у 21.00. Пренос је на нашем Првом програму, стрим на РТС Планети (за посетиоце из Србије). Ток меча пратите на нашем порталу.

Реванш меч плеј-офа за пласман у Лигу конференција између Хамруна и Партизана на програму је 25. августа (20.00) на Малти.  

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво