Читај ми!

Карагер: Нуњез ће бити очајан, изневерио је тим и себе

Бивши фудбалер Ливерпула, а сада коментатор Скај спортса, Џејми Карагер изјавио је да ће нападач "црвених" Дарвин Нуњез бити очајан јер је изневерио и екипу са Енфилда и себе.

Уругвајац је у 57. минуту добио црвени картон на мечу Премијер лиге против Кристал Паласа (1:1) јер је главом ударио дефанзивца гостију Јоакима Андерсена.

"Сигуран сам да добро зна шта је урадио и да ће због тога бити очајан. Изневерио је и тим и себе", изјавио је Карагер и додао да Нуњеза можда очекује дужа пауза:

"Да је остао на терену до краја, сасвим сам сигуран да би Ливерпул победио. Не ради се ту само о једном мечу, могло би да се догоди да га сада не видимо у најбољем издању недељама, можда и пет недеља".

Бивши фудбалер Манчестер јунајтеда Гери Невил, који такође ради као коментатор за Скај спортс, поручио је да је Нуњез имао помрачење ума.

"Био је то моменат лудила. Видели смо и у претходним мечевима да је веома ратоборан, био је то пристојан ударац у врх носа. Али, он ће из овога научити лекцију. И сам сам радио овакве ствари у каријери, некада не знаш зашто тако реагујеш. Урадиш нешто и онда изађеш и размишљаш зашто сам ово урадио. То је као неко помрачење", рекао је Невил.

Дарвин Нуњез стигао је овог лета у Ливерпул из Бенфике за суму од 75 милиона евра, али би трансфер уз бонусе могао да износи и 100 милиона евра.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво