Читај ми!

Станковић: Не бисмо смели да се навикавамо на 4:0....

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић је био задовољан игром свог тима у победи над Вождовцем али је у изјавама после меча позвао тим на опрез и нагласио да одлични резултати не би смели да доведу до опуштања.

Фудаблери Црвене звезде убедљиво су надиграли Вождовац са 4:0 у мечу шестог кола Суперлиге Србијеи наставили успешну серију у новој сезони али је њихов стратег позвао на опрез и истакао да нема опуштања упркос добрим играма и резултатима.

"Не бисмо смели да се навикавамо на ово, јер неће увек бити висок резултат. Мени је некад важнија добра и конкретна игра, уз организованост, него висина резултата, јер и 1:0 и 4:0 су три бода у сваком случају.", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић.

"Честитам играчима, када се игра на свака три дана може да буде и умора, али спремали смо се за то. Видело се у првих 20 минута, да је то било доста добро, а кад неко као екипа Вождовца има свежину, уз то дође да се надиграва, али смо остали компактни. Промашили смо неколико шанси које су могле да "реше" утакмицу, али некад ми је драже да будемо група, трпимо, останемо организовани и сачекамо моменат да казнимо грешке противника. Сада ми је битан опоравак и да се спремимо за оно што нас очекује у наредних девет дана.", изјавио је Станковић.

Звездин тренер је додао да га посебно радује што су на терену били Милан Родић, Мирко Иванић и Александар Пешић, који нису играли против Пјуника у Јеревану.

"Они су озбиљан ослонац и стуб наше игре. Много ми је драго што је Пешић одиграо 65 минута, а Родић и Иванић целу утакмицу. Радује ме то, било је доста добрих ствари и не могу да замерим играчима ништа. Знам где је био проблем, фудбал је жива ствар, није "један плус један два", има да се ради, али битно ми је да спремамо утакмицу по утакмицу. Циљ је јасан и само тако да можемо да будемо фокусирани на оно што следи".

Звезда у среду од 21 сат гостује Макабију у Хаифи, а онда следи реванш 23. августа на Маракани и одлука ко ће у Лигу шампиона.

"За то смо се спремали, прошли смо и испунили циљ, а то је директна Лига Европе кроз пут Лиге шампиона. Оптимиста сам пред двомеч, није немогућа мисија, у неким сегментима морамо да будемо фокусиранији и са већом концентрацијом. Знамо да ће бити паклено у Хаифи што се тиче атмосфере, али верујем да ће овде на Маракани бити дупло "вруће.", закључио је Станковић.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво