Читај ми!

Млади руски фудбалер Јегор Пруцев потписао за Звезду

Талентовани руски фудбалер Јегор Пруцев потписао је данас четворогодишњи уговор са Црвеном звездом, саопштио је српски шампион.

Пруцев, који игра на позицији офанзивног везног, има 19 година, а у Звезду је стигао из Сочија.

"Црвена звезда је велики клуб који је познат широм Европе. Срећан сам што сам постао део црвено-беле породице и желим да освајам што више трофеја у Звезди. Као и сваком фудбалеру, сан ми је да играм Лигу шампиона и сматрам да је ово право место да учим и напредујем. Поносан сам што ће ме тренирати Дејан Станковиц, сећам се његовог гола са пола терена против Шалкеа, а сада ћу имати прилику да сарађујем с њим. Заиста невероватан осећај", рекао је Пруцев за клупски сајт.

Пруцев је рођен 23. децембра 2002. године у Краснодару, а фудбал је почео да игра у Сочију, где је за сениорски тим дебитовао са непуних 18 година, и то симболично - против Краснодара.

После јуниорског стажа "калио" се у Текстилчику из Иванова, где је на 25 утакмица постигао два гола, а потом и у Нефтехимику, где се на 13 мечева три пута уписао у стрелце.

Управо су га партије које је пружао у другом по рангу руском такмичењу препоручиле Црвеној звезди, где је "задужио" дрес са бројем 29.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво