Читај ми!

Партизан чува бисера, Баждар у Хумској до 2026. године

Суперталентовани фудбалер Партизана Самед Баждар (18) продужио је уговор са црно-белима до 2026. године, саопштио је клуб из Хумске.

Млади фудбалер одиграо је ове сезоне четири утакмице за Партизан, али је на терену провео укупно 72 минута. Баждар се једном уписао у стрелце и то у првом колу Суперлиге и тријумфу над Јавором у Ивањици (4:0).

"Драго ми је да сам продужио уговор до 2026. године са мојим вољеним клубом. Сваким даном сам све ближи остварењу својих жеља и циљева, али уз оно што је најважније, а то су труд, рад и дисциплина. Нема великих играча без дисциплине и челичне воље и то је мој пут. Трудићу се да сваким даном будем што бољи и искористим право време за најбоље резултате", изјавио је Баждар за Танјуг.

За нападача који је поникао у омладинској школи Партизана недавно су интересовање показали Реал Мадрид, Атлетико Мадрид и Јувентус, а о томе је писала шпанска Марка називајући га новим бисером Балкана.

Прошле године британски Гардијан објавио је листу од 60 најталентованијих фудбалера на свету, а на њој се нашао и Самед Баждар.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво