Читај ми!

Борјан и Милуновић за РТС: Шести пут у Европи је нестваран успех, али се не задовољавамо тиме

Милан Борјан и Немања Милуновић, фудбалери Црвене звезде, истакли су да је огроман успех то што је тим шесту годину заредом обезбедио пласман у неко европско такмичење. Њих двојица су у изјави за РТС навели да се неће тиме задовољити, већ ће покушати да нападну пласман у Лигу шампиона, у којој су играли два пута у претходних пет година.

Звезда је у реваншу трећег кола квалификација за Лигу шампиона савладала Пјуник у гостима и укупним резултатом 7:0 дошла до последњег корака.

Тамо је чека првак Израела Макаби из Хаифе, а без обзира на висок резултат у првом сусрету, остварен је нови тријумф у квалификацијама.

"Лепо је када обезбедиш још једну Европу, али се не задовољамо тиме. Концентришемо се на још једну утакмицу. Веома сам срећан због победе и поред тих 5:0 у Београду знали смо да не смемо да се опуштамо јер свака утакмица у Европи доноси неки нови изазов. Драго ми је што смо победили и овде", рекао је Милуновић за РТС.

Он није желео превише да говори о Макабију.

"Последња рунда пред улазак у групну фазу Лиге шампиона наравно да доноси нови изазов. Међутим, још је рано, морају да се прво слегну утисци јер смо били концентрисани на Пјуник до последњег момента", истакао је Милуновић који је додао да се момци сада окрећу првенству, а да ће после размишљати о Макабију.

Капитен Милан Борјан је синоним за успехе црвено-белих – откад је дошао у клуб, српски шампион игра у групној фази неког европског такмичења.

"Шеста Европа са Црвеном звездом – нестваран успех. Обе утакмице смо одиграли добро – било је мало и лоших ствари, али је било и много добрих. Битно је да смо победили, да нисмо примили гол и да смо прошли даље. Игра није битна, већ да смо прошли даље и ушли у групну фазу Лиге Европе и да имамо шансу да се боримо за групну фазу Лиге шампиона, што наши навијачи очекују од нас", истакао је Борјан.

Чувар мреже је додао да ће сви у клубу учинити све да поново виде "мушему" на центру стадиона "Рајко Митић".

"Биће тешке две утакмице, али као што сви знамо – Звезда увек иде на победу. Даћемо све од себе да пробамо да уђемо у Лигу шампиона и да буде моја трећа у елитном такмичењу", закључио је Борјан за РТС.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво