Читај ми!

Станковић за РТС: Звездин дрес обавезује на победе, двомеч са Макабијем може донети много тога

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић био је задовољан после нове победе своје екипе и пласман у плеј-оф Лиге шампиона. Станковић је истакао да дрес Звезде обавезује на победе какав год да је резултат и навео да би окршај са Макабијем из Хаифе могао црвено-белима да донесе много тога лепог.

Звезда је у реваншу трећег кола квалификација за Лигу шампиона савладала Пјуник у гостима и укупним рехзултатом 7:0 дошла до последњег корака.

Тамо је чека првак Израела, а без обзира на висок резултат у првом сусрету, остварен је нови тријумф у квалификацијама.

"То обавезује клуб Црвену звезду кроз историју, посебно у последње време, када је сваки бод у Европи злата вредан. Видимо и по себи шта то доноси. Ова година у нашем првенству доноси директан пласман у Лигу шампиона, што је пре можда две-три године било незамисливо", изјавио је Станковић за РТС.

Шеф стручног штаба српског шампиона потом је анализирао реванш са Пјуником.

"Утакмица добра, под контролом, не бих имао шта да додам или одузмем. Мотивисани су били колико је то требало. Сада да тражим нешто више од тога – не могу. Резултат 5:0 је био сасвим довољан да се овде исконтролише игра, дуели, да се одигра колико треба..."

Упркос већ решеном питању победника у првом сусрету, сви из црвено-белог табора су најављивали тријумф и у Јеревану.

"Победили смо као што смо обећали. Сада нас чека нешто лепо - један озбиљан, двомеч који може да донесе нашој Црвеној звезди много тога."

Станковић није желео много да размишља о Макабију из Хаифе јер, како истиче, екипу прво очекују обавезе у домаћем првенству.

"Пре тога имамо првенствени меч, тако да нећемо ништа препуштати случају. Окрећемо се Вождовцу, после тога иду два меча са Макабијем. Идемо даље, то је оно што смо желели, то је оно због чега наши навијачи пређу оволики пут да би нас гледали уживо. Свима нама желим срећу", закључио је Станковић.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво