Читај ми!

Урошевић се узда у подршку навијача, Дијабате се нада голу

Фудбалери Партизана у четвртак у 21 сат ће у Хумској дочекати АЕК Ларнаку у реваншу трећег кола квалификација за Лигу Европе, а капитен црно-белих Слободан Урошевић позвао је навијаче да у што већем броју дођу и помогну екипи да прође даље.

Црно-бели ће јурити заостатак са Кипра (1:2), а у случају да елиминишу АЕК, у плеј-офу Лиге Европе играће против украјинске екипе Дњепар-1.

"Међу нама влада добра атмосфера. Као што сви примећују, имамо резултатских проблема али ми се држимо заједно и можемо да изађемо из тога само као колектив. Зато нам треба подршка свих навијача јер ми сви имамо само један циљ, а то је да прођемо даље", изјавио је Урошевић, а пренео ФК Партизан.

Леви бек "парног ваљка" нада се "ветру у леђа" с трибина.

"Када је тешко, очекујемо да нас навијачи погурају, да нам дају ветар у леђа, да чујемо песму и бодрење, да нас гурају ка победи".

Овосезонско појачање Партизана на позицији крила Фусени Дијабате нада се голу против Кипрана.

"Надам се, заиста се надам. Вредно тренирамо као што су саиграчи рекли и даћемо све од себе. Надам се да ћу постићи гол, али најважније је да прођемо даље", рекао је Дијабате.

Повратник у Хумску Светозар Марковић позвао је навијаче да испуне трибине стадиона у Хусмкој јер би пролаз даље гарантовао Партизану европску јесен, макар у Лиги конференција.

"Позвао бих их да дођу у што већем броју и напуне стадион, да нам дају позитивну енергију и подршку и да на крају сви заједно славимо! Свакако бисмо морали да идемо на победу и да је нерешено, тако да идемо на победу, даћемо све од себе да победимо и обезбедимо Европу", рекао је Марковић.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво