Читај ми!

Звезда гост код Пјуника у реваншу за потврду плеј-офа Лиге шампиона

Фудбалери Црвене звезде играју са Пјуником реванш меч 3. кола квалификација за Лигу шампиона. Утакмица у Јеревану почиње у 19.00 часова, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, а њен ток и кретање резултата можете пратити и на нашем порталу.

Црвено-бели су на гостовање у Јереван стигли са убедљивом предношћу од 5:0 из првог меча и намеравају да у реваншу потврде пласман у плеј-оф елитног европског клупског такмичења.

Звезда је у престоницу Јерменије отпутовала без суспендованог Милана Родића и повређеног Александра Пешића.

Дејан Станковић на пут је повео 21 играча, а на конференцији за новинаре рекао је да је свака европска утакмица доказивање и потврђивање за црвено-беле.

Дефанзивац Звезде Марко Гобељић истакао је да борбеност на свакој утакмици мора бири на високом нивоу и да шампион Србије у Јеревену неће играти "ради реда"

Победника из овог двомеча очекује дуел са бољим из меча и кипарског Аполона и Макаби Хаифе која је у првом мечу такође убедљиво славила са 4:0.

Утакмица Црвене звезде и Пјуника у Јеревану почиње у 19.00 часова уз директан пренос на Првом програму РТС-а, а њем ток и кретање резултата можете пратити и на нашем порталу.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво