Читај ми!

Несвакидашњи гол Никa Јанковића из корнера подсетио на Пиксија

Фудбалери Зрињског савладали су на свом терену казахстански Тобол са 1:0 у квалификацијама за Лигу конференција, а јунак тријумфа био је хратски фудбалер Нико Јанковић који је постигавши погодак из корнера донео победу свом тиму. Несвакидашњи гол је многе љубитеље фудбала подсетио на спектакуларан потез Драгана Стојковића Пиксија у вечитом дербију 1987. када је на сличан начин затресао мрежу Партизана.

Играо се 76. минут, домаћини су остали са играчем мање и чинило се да ће се у најбољем случају меч завршити без победника, домаћини су изборили корнер који је кренуо да изведе Нико Јанковић.

Јанковић је извео корнер и постигао спектакуларан погодак који одавно није виђен па се одмах појавио на друштвеним мрежама.

После меча Јанковић је у изјавама био врло искрен и признао да чак није ни намеравао да овако постигне погодак.

"Драго ми је због гола. Лагао бих кад бих рекао да сам гађао ово. Акција је уиграна, али није ми ово била намера", признао је Хрват након меча.

Старији љубитељи фудбала се сећају да је готово идентичан погодак начинио и Драгана Стојковића Пиксија, сада већ далеке 1987. године на 81. вечитом дербију са Партизаном.

Само, Пиксијев погодак није био случајан...

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво