Читај ми!

Станковић за РТС: Хвала навијачима, није никога лако победити са 5:0

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је за РТС да је поносан на своје играче, као и навијаче који су бодрили српску екипу до убедљиве победе над Пјуником.

"Када се победи једна овако важна и битна утакмица, анализу остављамо за касније. Било је добрих ствари, али и оних које могу боље. Ништа не може да умањи ово вече, пун стадион, убедљива победа", први су утисци Станковића након меча.

Звезда је са 5:0 савладала Пјуник, а тренер српске екипе рекао је да је његов тим морао да буде стрпљив.

"Звездаши су дошли наоружани стрпљењем. Утакмица је морала да се озноји, поништен гол и еуфорија је утицала да 15 минута нисмо били сигурни на лопти. Како је меч одмицао, кажњавали смо сваку грешку ривала. Победити 5:0 у квалификацијама није лако, ко год да је противник", додаје Станковић.

Шеф струке црвено-белих посебно се захвалио навијачима.

"Хвала на пуном стадиону, хвала сваком звездашу који је био на стадиону и поред телевизора, ово вече је за њих и њихова енергија је стварно посебна."

Нема формалности, ја не желим формалности у овом такмичењу и то знају и момци. Нећемо ићи на екскурзију, радићемо на пропустима, али разумем их. Почели смо добро у првенству, ово је прва утакмица у Европи, прорадиле су емоције и није лако играти на пуној Маракани", закључио је Станковић.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво