Читај ми!

Станковић: Дуел са Пјуником пресудан меч

Фудбалери Црвене звезде дочекаће Пјуник из Јеревана у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона, а тренер црвено-белих Дејан Станковић окарактерисао је тај дуел као пресудан за клуб.

Утакмица на Стадиому "Рајко Митић" почиње у 20.45, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, а тренер Станковић је посебно истакао њен значај за тим.

"Завршни циљ је пролаз, како ће да дође тај пролаз, не занима ме. Само ме занима циљ. Ако се то деси, бавићемо се даљим ривалима. Али, овај меч је за нас пресудан. За клуб, навијаче, за целину", изјавио је Станковић.

Тренер петоструког узастопног првака Србије истакао је да очекује добру игру свог тима и испуњене трибине Стадиона "Рајко Митић".

"Пјуник можда није фаворит, али видели смо бројна изненађења у оволетошњим квалификацијама. Много смо се спремали за овај двомеч, изанализирали смо одлично ривала. Пјуник је екипа која мења играче, систем у току утакмице, али бићемо спремни на свако питање које нам Јеремени буду поставили. Очекујемо пун стадион, добру игру и урадићемо све да прођемо", рекао је Станковић.

Реванш меч играће се 9. августа у Јеревану (19.00), а клуб из Љутице Богдана одложио је дуел петог кола Суперлиге против Војводине како би имао више времена за одмор пред пут у Јерменију.

Црвена звезда је јуче на жребу у Ниону сазнала потенцијалног ривала у борби за пласман у Лигу шампиона. Уколико елиминишу Пјуник, црвено-бели ће у плеј-офу елитног такмичења играти против победника двомеча између Макабија из Хаифе и Аполона из Лимасола.

Израелци ће вечерас дочекати Аполон у Хаифи, а реванш је 9. августа на Кипру.  

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво