Читај ми!

Звезда против Пјуника почиње борбу за ЛШ (20.45, РТС1)

Фудбалери Црвене звезде домаћини су Пјунику из Јерменије у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона. Утакмица на Стадиону “Рајко Митић“ почиње у 20.45, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, а њен ток и кретање резултата можете пратити и на нашем порталу.

Црвено-бели започињу овогодишње квалификација за елитно клупско такмичење са намером да у двомечу са прваком Јерменије обезбеде трећи пласман у групну фазу такмичења у последњих шест сезона. 

За изабранике Дејана Станковића сјајан почетак домаће лиге, где су остварили четири узастопне убедљиве победе.

Претходне сезоне Звезда је дошла до осмине финала Лиге Европе где је елиминисана од Глазгов ренџерса и то је највећи успех тима од сезоне 2017/2018. када је и започета сјајна серија клуба током које су стизали два пута до групне фазе Лиге шампиона и чак три пута до нокаут фазе Лиге Европе.

На другој страни, Пјуник, клуб основан 1992. године, у претходних 30 година постојања освојио је чак 31 трофеј у Јерменији и најуспешнији је клуб у својој земљи. Пјуник има 15 наслова шампиона Јерменије, осам националних купова, као и девет трофеја у Супер купу. Ипак, прошле сезоне освојили су шампионску титулу после пуних шест сезона током којих су шампиони били Алашкерт и Арарат.

Уколико избаци Пјуник, Звезда иде на бољег из дуела Макаби Хаифа и Аполона.

Утакмице плеј-оф фазе квалификација биће одигране 16. или 17. августа у Израелу или Кипру, а реванш ће бити заказан за 23. или 24. август.

Црвена звезда сазнала је и потенцијалне ривале у жребу за Лигу Европе, уколико испадне од Пјуника, а то ће бити поражени тим из дуела Шерифа или Викторија Плзењ.

Утакмица Црвене звезде и Пјуника на Стадиону "Рајко Митић" почиње у 20.45, уз директан пренос на Првом програму РТС-а, а њен ток и кретање резултата можете пратити и на нашем порталу.  

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво