Читај ми!

Левандовски: У Бајерну су лагали и причали глупости о мени

Недавни прелазак Роберта Левандовског из Бајерна у Барселону и даље је тема за светске медије, а пољски голгетер у интервјуу за И-Ес-Пи-Ен изјавио је да су га неки људи у баварском клубу лагали и о њему причали глупости.

Пољак је истакао да је сада отворио ново поглавље, али да неће заборавити одличан однос са тренерима и саиграчима у Бајерну.

"Одувек ми је најважније било да будем искрен. Некима је то био проблем и схватио сам да је можда право време за одлазак у Барселону. Имао сам јако добар однос са саиграчима, стручним штабом и тренером. Те ствари ће ми недостајати јер било ми је прелепо тамо. Нисмо само пријатељи на терену, већ и више од тога. Али то поглавље је завршено и отворио сам ново", изјавио је Левандовски за И-Ес-Пи-Ен.

"Било је доста политике у свему што се догађало последњих неколико година пре мог одласка из Бајерна. Клуб је хтео да нађе неки разлог зашто ме продаје јер је то било тешко објаснити навијачима, а ја сам то морао да прихватим, иако су о мени причали много глупости. Али, знао сам да ме навијачи подржавају", рекао је.

Помињало се да би Ерлинг Холанд могао у Минхен и да је то могући разлог одласка Левандоског, али је Норвежанин на крају завршио у Манчестер ситију.

"Не, нема то везе с Ерлингом. Чак и ако нешто није добро за мене, истина ми је важнија. Такав сам. Не желим да причам о томе шта се тачно догодило, али ако ме питате јесам ли хтео да одем због њега, нисам. Није ми био проблем његов евентуални долазак", рекао је Левандовски.

Пољски голгетер је у Бајерн дошао 2014. године из Борусије Дортмунд, а за немачког великана одиграо је 375 утакмица и постигао 344 гола.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво