Читај ми!

Милуновић се вратио у Црвену звезду: Као да сам био ту све време

Искусни дефанзивац Немања Милуновић данас се, после годину дана, вратио у редове фудбалског клуба Црвена звезда.

Милуновић је представљен на стадиону "Рајко Митић", а спортски директор црвено-белих Митар Мркела истакао је да ће дефанзивац из Чачка бити велико појачање за одбрану српског шампиона.

"Милуновић ће бити велико појачање за Звезду, за нашу одбрану. Милун добро познаје захтеве Дејана Станковића, неко је кога звездаши воле, кога свлачионица воли и не сумњам да ће бити велико појачање за наш тим", изјавио је Мркела.

Милуновић је на представљању рекао да има утисак као да није ни одлазио из Звезде.

"Леп је осећај бити овде, тек кад видим стадион и ову лепоту. Емоције, све оне лепе, ми се враћају. Што се тиче повратка, били су укључени ту и спортски директор и Марко Марин и Дејан Станковић и генерални директор Терзић. Лепо је кад видите да вас сви желе. Био сам у контакту са саиграчима, као да сам био ту све време", изјавио је Милуновић.

Црвена звезда је доласком искусног штопера значајно ојачала одбрамбени део тима.

"Импонује ми да играм са играчима као што су Ераковић, који је екстра таленат. И Драговић, на њега не треба трошити речи. На терену је све доказао, веома је добар момак, драго ми је што ћу с њима делити терен", рекао је нови-стари штопер црвено-белих.

Потенцијални ривал клуба из Љутице Богдана у плеј-офу Лиге шампиона је и турски Трабзон, екипа коју Милуновић добро познаје.

"Гледамо прво следећег противника, а то је Пјуник. Искрено, Трабзон је јако добра екипа, али нису непобедиви. Моје једногодишње искуство показује да све екипе у Турској имају доста мана. Трабзон има добар нападачки трио, али имају и доста мана које можемо да користимо", изјавио је Милуновић, који је задужио дрес са бројем 19 који је носио и у претходном мандату на Маракани.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво