Читај ми!

Јунајтед одустаје од Де Јонга, СМС потенцијално појачање "црвених ђавола"

Српски фудбалер Сергеј Милинковић Савић, налази се на мети Манчестер јунајтеда, уколико "црвени ђаволи" не успеју у своје редове да доведу Френкија де Јонга, преносе британски и италијански медији.

Наставља се сага о потенцијалном трансферу Френкија де Јонга из Барселоне.

Поред Манчестер јунајтеда, за Де Јонга су заинтересовани су Челси и Бајерн Минхен.

Према писањима медија широм Европе, Барселона је договорила услове трансфера са "црвеним-ђаволима", али је Де Јонг упорно одбијао да пређе у Јунајтед.

Према најновијим информацијама, Барселона је понудила Де Јонгу услов за остајање у "Блауграни", а то је да мора да прихвати 40 одсто мању плату.

Барселона би тако могла да задржи холандског фудбалера, али и региструје нова појачања (Левандовски, Рафиња, Кристенсен, Кеси, вероватно и Кунде).

Јунајтед се припрема за такав сценарио, па је пошао у потрагу за другим везним фудбалером.

 "Калчомеркато" тврди да је Милинковић-Савић прва алтернатива за Де Јонга, јер челници "црвених ђавола" губе стрпљење и желе да ангажују појачања пре почетка сезоне у Премијер лиги.

Српски фудбалер је дугогодишња узданица Лација, а често носи капитенску траку римског клуба. Његов менаџер Матеја Кежман припрема званичну понуду Манчестер јунајтеду за свог клијента.

Лацио је претходних година тражио 100 милиона евра за Милинковић-Савића, али италијански медији тврде да сада обештећење за српског фудбалера износи око 70 милиона евра.

Милинковић-Савић (27) има уговор са Лациом до 30. јуна 2024. године.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво